Mijn werkwijze in paardencoaching is gebaseerd op empathie, respect voor jouw individualiteit en de connectie die met de paarden gedeeld wordt. Hier is een overzicht van hoe onze paardencoaching-sessies doorgaans verlopen:

  • Kennismaking & intake
  • Eerste coaching-sessie
  • Evaluatie en bespreken coaching-plan
  • Coaching-traject
  • Nazorg
 
Een sessie duurt ongeveer anderhalf uur. Hoe lang een traject duurt is vooraf niet te zeggen, het streven is uiteraard om het traject zo kort mogelijk te houden. Soms zijn een of twee sessies voldoende, een andere keer iets meer. Dat hangt natuurlijk af van je hulpvraag en de stappen die we kunnen zetten. 
Klik hier voor meer nuttige informatie!

Dat wat het paard laat zien, vertaal ik in woorden, maar jij kan het voelen. Ik stel vragen op basis van wat ik zie en jij hoeft me niets te vertellen, maar voelt wel waar het over gaat. Zo raken we de vraag achter de vraag aan en kun je in korte tijd mooie stappen zetten in je eigen ontwikkeling. Natuurlijk ontvang je van mij niet alleen de duiding van de reactie van het paard, maar ik geef je ook tools in handen om met je uitdagingen aan de slag te gaan.

Geen vraag is raar of vreemd, alles kun je gebruiken om weer vanuit je hoofd in je hart terug te keren. Mocht er iets boven komen waarvan ik van mening ben dan een ander soort professional daar jou nog beter bij kan begeleiden, dan zal ik dat zeker met je bespreken.