Even voorstellen…

Ik ben Greetje Verduin en zal met mijn collega, een paard proberen jou te helpen in het terugvinden van je gevoels-compas.  Door mijn jarenlange loopbaan in de gezondheidszorg, heb ik veel ervaring opgedaan en inzichten gekregen in hoe mensen kunnen reageren onder fijne en minder fijne omstandigheden. In periodes van verdriet, boosheid, stress en machteloosheid bijvoorbeeld. Ik merkte dat ik met deze ervaring meer kon betekenen voor anderen. En nadat ik zelf ook heb ervaren wat coaching, met het paard als hulpmiddel, voor mij heeft betekend, besloot ik mij daarin verder te gaan specialiseren.

Invoelend, oprecht en geïnteresseerd, warm en betrokken zijn talenten die ik inzet bij het coachen van kinderen, tieners en volwassenen. Daarbij maak ik gebruik van het spiegelend vermogen van paarden. De inzet van paarden zorgt ervoor dat in korte tijd zichtbaar en voelbaar wordt wat het probleem is. Ik koppel terug wat het paard laat zien en bespreek dit met je. De naam Met3 coaching staat dan ook voor een ontmoeting met jezelf, het paard en de coach.

Ik hecht aan waardigheid, tact, trouw, betrouwbaarheid en respect. Ik ben eerlijk en nieuwsgierig en geloof dat ik met liefde voor mijn vak en een gezonde dosis humor voor jou het verschil kan maken.

Mijn kernwaarden zijn dan ook:

  • Gevoel: daar gaat het immers over! Je ervaart diepgang, waarheid en vrijheid in wat het paard je laat ervaren.
  • Gelijkheid: de basis is vertrouwen, waarbij veiligheid en geborgenheid uitgangspunt zijn.
  • Balans: tussen hoofd en hart komt alleen na acceptatie en erkenning van je eigen gevoels-kompas.

Coaching met behulp van paarden is iets puurs, iets jeugdigs, is origineel in zijn coachingssoort en geeft exclusieve aandacht voor mijn klanten.